Maandaanbieding

februari 2024

Passimento Rosso Romeo & Juliet
Is een bijzondere Italiaanse rode wijn uit de Veneto streek, gemaakt door het wijnhuis Pasqua. De kleur is diep robijnrood met een zwarte kern. In de geur kom je rijke aroma’s van rood fruit, kruiden, vanille, krenten en licht cederhout tegen. De smaak is heerlijk. Net een jonge Amarone, alleen dan voor een veel lagere prijs! Je proeft de fijne nuances van rijp zwart fruit die in balans worden gebracht met kruiden en vanille. Hij heeft heerlijke zachte tannines en een ronde soepele afdronk.

Passimento Bianco Romeo & Juliet
 Is een bijzondere Italiaanse witte wijn uit de Veneto streek, gemaakt door het wijnhuis Pasqua. Hij heeft een prachtige gelige kleur met een gouden schittering. Intense aroma’s van citrus, perzik en amandelen zul je direct herkennen. De smaak is zacht en fris met een klein subtiel bittertje in de afdronk. Hij heeft mooie fruitige nuances van perzik die in balans worden gebracht met een hint van citrus. De afdronk van is vol, intens en lang.

€ 10,- per flesPõhjala Baltic Porter Day 2024

Põhjala doet wederom waar ze erg goed in zijn! een fantastische baltic porter brouwen van 100% koffiebonen. Mooi in balans, koffie maar niet te, romig en subtiel! 

Deze maand voor € 3,50 per flesjeCampbeltown Loch Blended Malt

Campbeltown Loch Blended Malt wordt samengesteld uit diverse distillaten die afkomstig zijn van 5 Campbeltown single malt merken: Springbank, Longrow, Hazelburn, Kilkerran en Glen Scotia, waardoor dit met recht een Campbeltown whisky genoemd mag worden.
Deze blended malt whisky bevat 46% alcohol en wordt niet bijgekleurd.
Frisse tonen, hints van zeezout, appel en citrus zijn slechts enkele van de aroma’s die je hierin tegenkomt.

Deze maand voor € 40,00 per fles