Maandaanbieding

december 2023

Kopke Christmas Ruby
Deze Kopke Christmas Port is een Ruby Port met aromatische en fruitige geuren van bessen en bramen, vanille en lichte specerijen. Heerlijk om als afsluiter bij het Kerstdiner te serveren. Serveer de Kopke Christmas Port bijvoorbeeld eens bij pure chocolade of een kaasplankje.

Kopke Christmas White
 Deze Kopke Christmas Port White maakt ieder kerstdiner tot een feestje. Kopke is een van de oudste porthuizen van Portugal en is gelegen in de Douro vallei. Deze witte Christmas port is aromatisch met geuren van witte bloemen, abrikozen en perziken. Probeer ‘m eens gekoeld als aperitief of als begeleider bij een fris dessert.

€ 12,50 per fles
Kerstbieren

Nu het buiten zo koud is, is een lekker zwaar bier echt genieten. Vol, kruidig en rond de 10% alcohol. Deze maand zijn de kerstbieren in de aanbieding!


5 halen, 4 betalenArran 10 years

Arran 10 years kennen we als dé klassieke single malt whisky uit het aanbod van de Arran distilleerderij. Naar eigen zeggen vertegenwoordigt deze whisky de essentie van het wonderschone eiland waar de distilleerderij gevestigd staat. Arran 10 years is een uitstekende introductie op de huisstijl van dit merk, waarin hints van vanille en citrus centraal staan. Daarnaast kun je hier ook subtiele invloeden van kruiden, eikenhout en zoetigheden ontdekken.
Nu voor € 37,50