Over Ons

Wij zijn open!!

Nu Nederland op slot is, mogen wij gelukkig open blijven. Onze openingstijden zijn : dinsdag t/m vrijdag 10.00u – 18.00u
en zaterdag van 10.00u – 17.00u

Welkom bij Bie de Bolle, dé drankenspecialist van Goes.

Drank is om van te genieten en de beleving is een cruciaal onderdeel daar van

 

COVID-19 UPDATE!

Beste klanten,

In verband met de nieuwe regels gaat ons proeflokaal helaas weer op slot.

Uiteraard blijven wij proeverijen organiseren, echter dan digitaal.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U kunt zich opgeven voor een digitale proeverij via info@biedebolle.nl, vervolgens kunt u een proef setje ophalen in de winkel of laten opsturen (op eigen kosten). Vervolgens doen wij een proeverij via Zoom, wij verzorgen de link en hosten de avond.

Tevens is het mogelijk om unieke proefsetjes bij ons te laten maken, wij maken graag iets op maat voor u! Dan kunt u thuis lekker zelf aan het proeven gaan, wij verzorgen een fact sheet met informatie als naslagwerk.

Met vriendelijke groet, de Bolle

————————————————————————————————-


In één van de grootste slijterijen van Zeeland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan whisk(e)y (500+), speciaal bier (600), wijn (400) en daarnaast een mooie selectie aan port en gedistilleerd uit alle hoeken van de wereld.
Daarnaast beschikken wij over een proeflokaal van 45 m2 waarin wij wekelijks proeverijen organiseren. Tijdens de proeverijen leggen wij het accent op smaak en de beleving daar van.
Om uw smaakpalet te prikkelen selecteren wij altijd hapjes die een bijzonder effect hebben op de drank. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook proeverijen organiseren voor bedrijven, personeelsverenigingen, evenementen en teamuitjes, op locatie of in ons eigen proeflokaal.
Iedere maand is er een nieuw menu aan whisky’s, wijnen, bieren te proeven tijdens onze mini-proeverijen.
Met vriendelijke groet, de Bolle